Billiga hotell med en sökning

På Billiga Hotell |.se| kan kan du jämföra de främsta hotellbokningssidorna med en enda sökning för att se vilken som har det lägsta priset. Du kommer garanterat inte bli besviken.

Med vår sökmotor kan du snabbt jämföra priser, plats, standard och tillgänglighet. Det är enkelt för dig att planera resan så att du kan hitta bra och billiga hotell på de bästa lägena.

Samma rum, men till ett lägre pris
De stora hotellsajterna köper upp ett fast antal rum på framförallt de stora hotellkedjorna. Får de sedan inte dessa rum uthyrda till ordinarie pris när datumet börjar närma sig så sänks priserna. Med anledning av detta kan det skilja mycket på priset, för exakt samma hotellrum, hos olika bokningssajter. Gör därför alltid en prisjämförelse – det kan löna sig!

 • hotel

  Prag – Motel One

  Modernt designhotell med bekväma sängar och ett fantastiskt läge mitt i Gamla Stan. Hotellet har 141 billiga rum varifrån många av Prags sevärdheter utforskas till fots. Det är även endast 300 meter till närmaste metrostation.

  Från 582:-/natt för två personer

 • hotel

  Stockholm – Motel M

  Populärt hotell som kombinerar smart design och sovrumslyx med lågt pris. Tvärbanan stannar till precis utanför entrén och härifrån är det endast 5 minuter till konserter och evenemang på Globen och Tele 2 Arena.

  Från 750:-/natt för två personer

 • hotel

  London – Tune Hotel Paddington

  Mycket prisvärt budgethotell i hjärtat av London. Här finns 137 rum modernt inredda rum med gratis wifi. Då det är endast 5 minuters promenad (400 m) från Paddington Station tar du dig hit lätt ifrån flygplatsen. Idealiskt läge för att utforska London med tunnelbanan.

  Från 795:-/natt för två personer

 • hotel

  Paris – Avalon Hotel

  Populärt budgethotell en kort promenad ifrån Sacré-Cœur. Hotellet har 59 rum som är modernt inredda i varma färger. Då hotellet ligger ett stenkast från Gare du Nord är det lätt att ta sig till och från flygplatsen och samtidigt en perfekt utgångspunkt för att utforska staden.

  Från 974:-/natt för två personer